Hypnose for røykeslutt og snus slutt.

Røykeslutt I Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss, Indre Østfold, Oslo ved hjelp av hypnose.

Hypnose er en meget effektive metode som kan benyttes hvis du ønsker å få til en røykeslutt og snusavhengigheten. Ved å arbeide med den delen av ditt sinn som får deg til å røyke eller snuse, mot din vilje og bedre viten, fjernes den motstand som ligger i ditt underbevisste. Det blir også lagt inn i røykeslutt hypnosen at en ikke blir irritabel og frustrert som en følge av denne avvenningen. Videre bruker jeg å legge inn i røykeslutt hypnosen, at vekten ikke øker i røykeslutt fasen.

Røykeslutt hypnosen gjennomføres I hyggelige omgivelser I Fredrikstad. Det er mange som kommer fra Sarpsborg og Moss for en røykeslutt hypnose. Men også fra Halden og Indre Østfold kommer personer for å bli kvitt røyken eller snusen.

Hvorfor viljestyrke som oftest ikke virker

Viljestyrke er en del av ditt bevisste sinn. En uvane, som røyking, kontrolleres av ditt underbevisste sinn. Det underbevisste er som oftest sterkere enn ditt bevisste sinn. Det er årsaken til at du fortsetter å røyke, til tross for at du ønsker å slutte. Viljestyrke er i de fleste tilfeller feil verktøy å bruke, for å slutte og røyke.


Terapiforløp ved røykeslutt hypnose

"kan hypnose brukes for å få meg til å slutte å røyke eller snuse?" er kanskje det vanligste spørsmålet en hypnoseterapeut får. Svaret er et klart nei, det kan vi ikke. Det er det bare du selv som kan. Som hypnoseterapeut kan vi enkelt hjelpe deg til å slutte å røyke (samt selvsagt massevis av andre ting), men det er hele tiden du selv som avgjør om du lykkes. Vil du fortsette å røyke, så kan terapeuten (heller) ikke tvinge deg å .
Rainer Naumann

Massør (MNMF)
Hypnoseterapeut (NGH, NFfKH)
Storgata 37
1607 Fredrikstad

Telefon: 922 83 132

PriserPriser.html
PraksisPraksis.html
Litt om Rainer Rainer.html
KontaktKontakt.html
Lotus Velværehttp://xn--lotusvelvre-i9a.com
Lotus Norgehttp://www.lotusnorge.no/
BehandlingerHOME.html