Hypnose mot søtsug og overspising

Hypnose mot søtsug og overspising i Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss, Indre Østfold, Oslo, Østlandet og hele Sør-Norge.

Søtsug og overspising er ofte et resultat for et følelsesmessig behov. Behovet kan skyldes frustrasjoner i det daglige livet eller kan skyldes opplevelser i fortiden. Dette kan ligge så langt tilbake som for eksempel barndom- eller ungdomstiden. Enkelte personer bruker søtsaker , og dermed overspising , for å kompensere for ubehagelige opplevelser. Andre bruker søtaker og overspising som belønning. Av og til skyldes denne hungeren på søtsaker en mangel på kjærlighet og beskyttelse, eller at livet oppleves som kjedlig og frustrerende.

Ofte er det årsaker en ikke opplever som bevisst. Eksempelvis kan en som har fått mye kjeft som barn eller ungdom, bruke det voksne livet for å spise. For nå er det ingen andre som kan “bestemme” over matvanene. Denne handlingen ligger ikke i bevisstheten men er lagret og ligger i underbevisstheten.

Hypnose mot søtsug og overspising gjennomføres i hyggelige omgivelser på Lotus Hypnose sine kontorer i Fredrikstad. Det er mange som kommer fra Sarpsborg og Moss for en søtsug-slutt hypnose. Men også fra Halden, Indre Østfold, Oslo ,Østlandet og hele Sør-Norge kommer personer for å bli kvitt dette søtsuget og overspising.

Hvis noen av de følgende punkter har samsvar med dine indre følelser, består muligheten for at dette kan være en av årsakene til at du føler dette suget etter noe godt (søtsug) og dermed overspiser.Rainer Naumann

Massør (MNMF)
Hypnoseterapeut (NGH, NFfKH)
Storgata 37
1607 Fredrikstad

Telefon: 922 83 132

PriserPriser.html
PraksisPraksis.html
Litt om Rainer Rainer.html
KontaktKontakt.html
Lotus Velværehttp://xn--lotusvelvre-i9a.com
Lotus Norgehttp://www.lotusnorge.no/
BehandlingerHOME.html