Hypnose for vektreduksjon og overspising hos Lotus Hypnose.

Hypnose for vektreduksjon i Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss, Indre Østfold, Oslo.

Overspising og vektøkning er ofte et resultat for et følelsesmessig behov. Behovet kan skyldes frustrasjoner i den daglige rutinen eller kan skyldes opplevelser fra fortiden. Dette kan ligge så langt tilbake som for eksempel barndommen. Enkelte personer overspiser og øker vekten for å kompensere for en ubehagelig opplevelse. Andre bruker overspising som belønning. Av og til skyldes overspising mangel på kjærlighet og beskyttelse, eller at livet oppleves som kjedlig og frustrerende.

Ofte er det årsaker en ikke opplever som bevisst. Eksempelvis kan en som har fått mye kjeft som barn eller ungdom, bruke det voksne livet for å spise. For nå er det ingen andre som kan “bestemme” over matvanene. Denne handlingen ligger ikke i bevisstheten men er lagret og ligger i underbevisstheten.


Terapiforløp ved vektredusjons hypnose

Vektreduksjon hypnosen gjennomføres i hyggelige omgivelser på Lotus Hypnose sine kontorer i Fredrikstad. Det er mange som kommer fra Sarpsborg og Moss for en vektreduksjon hypnose. Men også fra Halden, Indre Østfold, Oslo og Akershus kommer personer for å bli kvitt overflødig vekt og overspising.

Hvis noen av de følgende punkter har samsvar med dine indre følelser, består muligheten for at dette kan være en av årsakene til at du overspiser.Rainer Naumann

Massør (MNMF)
Hypnoseterapeut (NGH, NFfKH)
Storgata 37
1607 Fredrikstad

Telefon: 922 83 132

PriserPriser.html
PraksisPraksis.html
Litt om Rainer Rainer.html
KontaktKontakt.html
Lotus Velværehttp://xn--lotusvelvre-i9a.com
Lotus Norgehttp://www.lotusnorge.no/
BehandlingerHOME.html